Ryöstäjät ryöstettiin – ironiaa kerrassaan?

Aina ei mene aivan suunnitelmien mukaan. Ei edes lain väärällä puolella elävillä roistoilla ja rosvoilla. Elämä heittää joskus tielle kummallisia mutkia, jotka päättyvät välillä hyvin ironisesti.

Rosvoilukaan ei ole aina niin kovin kannattavaa bisnestä, ainakin silloin, jos suunnitelmassa on aukkoja. Tältä videolta voisi päätellä, että näillä rosvoilla ei ollut ollenkaan suunnitelmaa, sillä niin pahasti puihin se meni.


Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka kaksi miestä ajavat moottoripyörällä pysähtyneen auton ohi. He heittävät U-käännöksen jonkin matkan jälkeen ja ajavat takaisin kohti pysähtynyttä autoa. Auton vieressä seisovat miehet käyttivät puhelinta, jonka ilmeisesti nämä rosvot halusivat. Elämä kuitenkin heitti tälle tielle kummallisen mutkan, nimittäin sen sijaan, että miehet olisivat saanet haltuunsa puhelimen, heiltä varastettiin moottoripyorä suoraan alta. Ironinen tapahtuma jätti miehet seisomaan keskelle tietä ilman kulkuvälinettä ja havittelemaansa puhelinta. Melkoinen temppu!

Miesten ilmeet ovat kieltämättä näkemisen arvoisia! Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun