Lähde:Youtube


Rekkakuskin parkkeeraus naurattaa – viisi minuuttia tuloksetta.

Rekkakuskien homma ei tosiaan ole sitä helpointa. Kuorma-autokortin saaminen on jo yksistään haastavaa, ja joka päivä kuskit joutuvat ajamaan pitkiä matkoja säässä kuin säässä ja mahduttamaan suuria rekkoja pienistäkin raoista. 

Rekkakuskien tulisi olla ammattilaisia, sillä ovathan he käyttäneet paljon tunteja korttinsa saamiseen. Tällä alla olevalla videolla näemme kuskin, jonka olisi ehkä tullut kuluttaa hieman enemmän aikaa parkkeeraamisen opettelussa.


Piggly Wiggly -nimisen kaupan rekka kuluttaa hieman liian kauan aikaa parkkeeraamiseen. Täytyy kyllä sanoa, että kolo ei ole mikään suurin, mutta kyllä siihen silti pitäisi reippaasti hyvällä parkkeeraustaidolla mahtua. Tämä kuski kuitenkin kääntää ja vääntää jopa 5 minuuttia tuloksetta. Perä ei vain käänny parkkipaikalle, ja tässä alkaa katsominenkin jo ahdistaa, ja voimme vain kuvitella, millainen olotila kuskilla on. Tämän jälkeen ei ehkä ole se loisteliain olo. Mutta täytyy sanoa, että hienoa periksiantamattomuutta kuskilta on nähtävissä!

Katso hauska video alta ja tägää kaveri, jolla on ongelmia parkkeerauksen kanssa!

Osallistu keskusteluun