Lähde:Youtube


Polkupyöräautolla pärjää talvellakin. Uskomattoman nerokas!

Kaikki me tiedämme, että pyöräily on terveellistä niin keholle, sielulle kuin lompakolle ja ympäristöllekin. Mutta ne kylmät kuukaudet etenkin Pohjoismaiden tietämillä ovat monille liikaa, ja he turvautuvat siten autoonsa.

Ruotsalainen Mikael Kjellman ei kuitenkaan halunnut antaa periksi talvellakaan, joten hän kehitti nelipyöräisen polkupyörän, joka on suojassa elementeiltä. PodRide on suorastaan legenda jo syntyessään!


“PodRiden idea on, että se on mukavampi kuin polkupyörä,” Kjellman sanoo videollaan. Tämä näyttää tavalliselta pikkuautolta, mutta sisältä paljastuu pyörä, pehmeä sohvamainen penkki, tavaratila ja jopa koukku pienen kärryn vetämistä varten. Siinä on lisäksi etuvalot. Se on varustettu pienellä elektronisella apuvälineellä, joka avittaa esimerkiksi ylämäissä. Tällä pyörällä pääsee jopa 25 km tunnissa.

Se kääntyy pienessä tilassa ja on tarpeeksi pieni jalkakäytävällä kulkemiseen, mutta turvallinen autotiellä, sillä polkija on samalla tasolla autoilijoiden kanssa. Nyt pääsee polkemaan talvellakin, eikä tarvitse huolehtia satulaan kiinni jäätymisestä. Nyt tuli polkemisesta saman tien mukavampaa!

Katso Mikaelin upea video alta! Haluaisitko sinäkin tällaisen?

Osallistu keskusteluun