Lähde:Youtube


Poika nielaisi lelun – ja nyt hän ei voi lakata vinkumasta!

Olet varmaan monesti nähnyt, kuinka leluissa on varoitus, ettei niitä saa antaa pienille lapsille, sillä he saattavat nielaista lelun. Etenkin leluja, joissa on pieniä osia, ei voi antaa pienille lapsille juuri tämän takia.

Nyt on kuitenkin moka käynyt hieman vanhemmalle, noin 8-vuotiaalle pojalle. Hän nielaisi nimittäin vahingossa pillin. Poika nielaisi pienen osan, joka lelussa kiinni ollessaan pitää vinkumisääntä.

Tämä argentiinalainen poika vietiin sairaalaan tapahtuman jälkeen. Pillin osa oli jäänyt kiinni pojan kurkkuun, ja aina pojan hengittäessä sisään, pilli vinkui. Vaikka tilanteessa ei ollut mitään hauskaa, ja poika sekä äiti olivat varmasti molemmat huolissaan, tämä video on ehdottomasti jollain tapaa koominen.

- ILMOITUS -


Pillin osa jouduttiin poistamaan kirurgisesti pojan kurkusta, mutta nyt hän on jo hyvin parantunut ja kotonaan. Lääkäri sekä äiti varoittavat lelujen pienistä osista, sillä ne voivat olla hengenvaarallisia, jos pieni lapsi nielaisee sellaisen. Tässä tapauksessa tilanne oli kuitenkin enemmän koominen kuin vaarallinen.

Katso video alta!

https://www.youtube.com/watch?v=Hpdt9Gava-M

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun