Lähde:Youtube


Pink unohti omien kappaleidensa sanat – häneltä testattiin bändiajan biisejä!

Kaikki muistavat ja tuntevat laulaja Pinkin, joka on tunnettu räikeästä ja räväkästä olemuksestaan ja tarttuvista biiseistään.

Pink on tehnyt uransa aikana levyn toisensa jälkeen, mutta hän on viime vuosina pitänyt päänsä alhaalla kasvattaessaan kahta lastaan, ja musiikkibisnes on jäänyt taka-alalle. Pink on nyt kuitenkin fanien innoksi ja ihastukseksi julkaissut viimein uutta musiikkia.

BBC Radio 1 -kanava päätti testata Pinkin muistia kunnon muistitestillä. Grimmy, ohjelman juontaja, testasi Pinkiä vanhoilla biiseillä. Grimmy soitti osan biisiä, ja Pinkin tuli vain jatkaa laulamista. Kikkakolmonen tässä oli kuitenkin se, että biisit olivat hyvin vanhoja: laulajan teini-iän ajoilta, jolloin hän oli bändissä mukana. Laulaja on nyt 37-vuotias, joten tästä on aikaa jo useampi vuosi.

- ILMOITUS -


Pink ei muistanut lainkaan näitä vanhoja kappaleita. Grimmy testasi naista jopa hieman uudemmalla kappaleella, Lady Marmeladella vuodelta 2001, mutta Pink ei muistanut tämänkään suositun kappaleen sanoja. Pink naureskeli itselleen, ja sanoi tämän olevan todiste siitä, että hän elää nykyhetkessä.

Katso video alta! Muistatko sinä biisien sanoja?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun