Lähde:Youtube


Peura halusi liittyä joulupukin joukkoon – katso mitä se teki!

Viime aikoina olemme uutisoineet muutamistakin hyvin ystävällisistä peuroista, kuten peurajoukosta, joka tuli sisälle lahjatavarakauppaan. Toinen peura kasvoi ihmisen luona ja palaa edelleen hänen luokseen tasaisin väliajoin. Kolmas peura luuli olevansa lehmä. Tämä peura sen sijaan taitaa haluta liittyä joulupukin rosteriin.

Tällä alla olevalla videolla näemme peuran, jonka unelma on selvästi tulla Petteri Punakuonon seuraajaksi. Eräällä pihalla on joulukoristeina joulupukin poroja punaisine rusetteineen. Tämä rohkea peura on ottanut asiakseen levätä näiden koristeporojen alla, ilmeisesti joulupukkia odotellen.


Peuraparka ei kuitenkaan tavannut joulupukkia, vaan pelkästään talon omistajan, joka kuvasi peuran lepohetkeä. Peuraa ei kiinnostanut jäädä poseeraamaan kameralle, vaan se päätti lähteä lepopaikastaan. Ehkä se palaa vielä uudestaan paikalle odottamaan pukkia! Onhan se hyvä, että peuroillakin on unelmia. Laukkaa unelmiasi kohti, pieni peura! Toivottavasti se vielä tapaa joulupukin ja Petteri Punakuonon ja pääsee mukaan lahjojen jakoon seuraavana vuonna.

Katso sydäntälämmittävä video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun