Lähde:Youtube


Pakettivaras sai saman tien karman kädestä! Katso video!

Jos olet kuullut karmasta, on hyvä mahdollisuus, että olet kokenut sen ihan itse. Karma on lyhyesti sanottuna vain “sitä saa, mitä tilaa.” Jos aiot ilkeillä, voit olla ihan varma, että se puraisee sinua takalistosta jossain vaiheessa.

Tällä alla olevalla videolla näemme tilanteen karmasta vauhdissa ihan tosissaan. Videon alussa näemme, kuinka amerikkalainen UPS -postiauto pudottaa paketin talon etuovelle. Amerikassa on tapana jättää paketit ovelle, jos asukas ei ole kotona, mutta se ei aina ole niin hyvä idea, kuten tästä huomaamme.

Videon kohdassa 1:10 huomaamme postivarkaan ajavan talon luo ja huomaavan vartioimattomat paketit. Nainen juoksee autosta ulos ja kaappaa paketit mukaansa. Hän ei kuitenkaan pääse pitkälle, nimittäin nainen kompastuu ja näyttää siltä, että hän nyrjäyttää nilkkansa pahasti muksahtaen takalistolleen. Naisen rikostoveri auttaa hänet maasta ja nappaa paketit mukaansa, mutta nainen sai ainakin, mitä ansaitsi! Toivottavasti pakettien omistaja sai paketit takaisin ja naisen nilkkaa jomoti hieman pidempään.

- ILMOITUS -


Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun