Lähde:Youtube


Omistaja laittoi mutanaamion naamalleen – kissan reaktio on saanut monet nauramaan!

Kissat ovat hauskoja eläimiä, jotka saattavat saada meidät hymyilemään ihan samalla tavalla kuin muutkin lemmikit. Vaikka kissat ovat hyvin itsenäisiä eläimiä eivätkä ne paljon perusta ihmistensä tekemisistä, nekin voivat olla hyvin suojelevaisia omasta kodistaan ja ihmisistään.

Koirat ovat hyvin nopeita ilmoittamaan vieraasta tai varkaasta. Ne haukkuvat ja murisevat, ja parhaimmillaan jopa käyvät vieraaseen kiinni. Kissat eivät ole ihan näin rajuja otteissaan, mutta nekään eivät halua ulkopuolisia kotiinsa.

Tällä hupaisalla videolla näemme kissan, joka istuu sohvan käsinojalla. Sohvalla istuu ilmeisesti kissan omistaja, joka on laittanut kasvoilleen virkistävän mutanaamion. Kun omistaja kääntyy kissaa kohti, kissa laittaa korvansa taaksepäin ja sihisee omistajalleen. Kissa ei ilmeisesti tunnistanut omistajaansa, kun hänellä on naamio kasvoillaan!

- ILMOITUS -


Kissan harmiksi omistaja vain nauraa, jolloin kissa antaa vielä pienen pihauksen yrittäen päästä tunkeilijasta eroon. Ovatko sinun kissasi koskaan käyttäytyneet tällä tavalla vieraita kohtaan?

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun