Lähde:Youtube


Noloimmat mokat urheilun historiassa – hulvattomia!

Urheileminen on monille tärkeää terveyden ja rentoutumisen kannalta. Urheilu on hyväksi omalle keholle ja hyvinvoinnille ja monet harrastavatkin urheilua joka päivä tai vähintään joka viikko. Urheillessa voi kuitenkin sattua ja tapahtua, kuten tältä videolta voimme nähdä.

Usein urheillessa mennään sellaista vauhtia, että mokia saattaa sattua itse kullekin. Tällä hulvattomalla alla olevalla videolla näemme urheilun historian hauskimpia mokia, joille emme voi olla nauramatta! Älä huoli, sillä näille urheilijoille ei käynyt sen pahemmin.


Näemme esimerkiksi penkkiurheilijan, joka maalin sattuessa hurraa täysillä, kunnes hän tajusi, että hän hurrasi väärälle joukkueelle. Vastaan tulee myös amerikkalaisen jalkapallon pelaaja, joka törmää aitaan ja kompuroi sen yli kaatuen lopulta nenälleen. Eräs jääkiekkoilija sen sijaan romahtaa jään läpi jääkylmään veteen ja toinen saa kiekon kypäränsä ja naamansa väliin. Yksi hauskimmista mokista tapahtuu kuitenkin juoksijalle, joka kaatuu ja alkaa näppärästi tehdä tuttua matoliikettä.

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun