Lähde:Youtube


Nainen vaihtoi Mäkkärin kastikkeen autoon – katso, miten hän sen teki!

Denverissä sijaitseva Mäkkäri onnistui suututtamaan satoja ihmisiä, sillä heillä ei ollut tarpeeksi Szechuan -kastiketta viime lauantaina. ”Rick & Morty” -ohjelman fanit valmistautuivat hakemaan Mäkkäristä kuuluisaa kastiketta, mutta monet jäivät ilman.

23-vuotias michiganilainen nainen,joka on suuri kyseisen ohjelman fani, ajoi 45 minuuttia kotoaan kyseiselle Mäkkärille, ja jonotti paikan päällä tunteja päästäkseen jonon etunenään, kun kastikkeen tarjoilu aloitettiin kello kahdelta iltapäivällä. Kuuluisa kastike ilmestyi ohjelmassa Rick & Morty kolmannessa tuotantokaudessa tärkeänä osana juonta, ja nyt ohjelman fanit ovat tuohuksissaan, kun eivät saaneet kastiketta itselleen.


Mäkkäri jakoi kastiketta vain 20 ensimmäiselle jonottajalle, ja tämä nainen oli yksi onnekkaista. Hän sanoo, että suunnitelmana oli käyttää kastike ohjelmaa katsellessa, mutta hän päättikin postata sen sosiaaliseen mediaan ja hieman puolitosissaan pyytää vaihdossa autoa. Ja kyllähän sieltä Volgswagen Golf naiselle tuotiinkin! Nyt hän on punaisen Golfin omistaja, jonka hän vaihtoi kastikkeeseen. Auto tuotiin naiselle paikan päälle, jotta hän voi varmistaa sen tosiaan toimivan.

Katso video alta! Melkoinen mäihä!

Osallistu keskusteluun