Lähde:Youtube


Nainen on käyttänyt yli 100 000 dollaria kauneusleikkauksiin – haluaa olla täydellinen!

Jokainen meistä haluaa näyttää mahdollisimman hyvältä. Naiset ja miehet käyttävät paljon aikaa peilin edessä saadakseen hiuksensa ja kasvonsa mitä parhaimpaan kuntoon. Lisäksi salilla ja muissa treeneissä käydään niin terveyden, atleettisuuden kuin ulkonäönkin takia.

Nykyään plastiikkakirurgiasta on kuitenkin tullut uskomattoman yleistä. Botoxin laittaminen kasvoihin, rasvaimut ja rintojen suurennusleikkaukset ovat alkaneet olla arkipäivää ja monet käyttävätkin satoja tuhansia ulkonäkönsä parantamiseen.


Tällä alla olevalla videolla näemme naisen, joka on niin addiktoitunut ulkonäkönsä parantamiseen, että hän on käyttänyt jo yli 100 000 dollaria kaikkiin leikkauksiinsa ja rasvaimuihin. Eikä hän vieläkään ole tyytyväinen. Hän alkoi tuntea halua näyttää täydelliseltä jo ollessaan 16-vuotias. Nyt 28-vuotias Star sanoo rakastavansa ulkonäköään, mutta haluavansa muuttaa vielä muutamia asioita. Hän käy Turkissa kauneusleikkauksissa, sillä hän sanoo, että se on paras paikka tällaisille operaatioille.

Videolla näemmekin, kuinka hänen kauneusleikkauksensa Turkissa menee. Mitä mieltä olet tästä naisen harrastuksesta?

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun