Lähde:Youtube


Näin selvitään liikenneruuhkasta – jamitetaan täysillä!

Jokainen autolla ajeleva joutuu silloin tällöin liikenneruuhkaan. Ruuhkassa on ikävä istua ja aikaa menee hukkaan. Töistä saattaa myöhästyä ja kotiin mennessä haluaisi mielellään päästä kotisohvalle nopeasti ilman ruuhkaan juuttumista. Monet ovat hyvin turhautuneita istuessaan ruuhkassa, mutta tämä nainen näyttää, ettei ruuhkassa istumisen tarvitse olla kamalaa. 

Hyvä uutinen on se, että autossa istuessa voi kuunnella musiikkia. Ja kukapa ei musiikista pitäisi? Autossa ajava nainen kuulee yhden suositun kappaleen radiosta, ja se on selvästi yksi hänen suosikeistaan myös.

Tällä inspiroivalla videolla näemme naisen, joka ajaa autoa ja alkaa jamittaa Meghan Trainorin “If I Was You” – biisin tahtiin. Ensin hän jammailee vain ylävartalollaan, mutta ruuhkan äityessä pahaksi, hän avaa ovensa ja astuu ulos autosta. Ja sitten meitä odottaakin melkoinen tanssiesitys! Tämä taisi tarjota viihdettä myös muille ruuhkassa istuville autoilijoille. Tässä on selvästi tyytyväinen kuski, joka ei ruuhkasta välitä!

- ILMOITUS -


Katso motivoiva video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun