Lähde:Youtube


Mies tekee itselleen tekokipsejä saadakseen huomiota – mitä kummaa?

Murtuneeseen ruumiinosaan laitetaan yleensä kipsi, joka pitää luun paikallaan paranemisvaiheessa. Hirveän moni tuskin pitää prosessista, mutta on eräs mies, joka on suorastaan riippuvainen kipseistä.

Yhdysvaltojen Lombardissa, Illinoisissa, on 27-vuotias mies, Kevin, joka on koukussa laittamaan ortopedisiä kipsejä kaikkialle kehoonsa.

Videolla hän kertoo, kuinka tekee kipsejä lähes joka päivä itselleen kun hän kulkee julkisilla paikoilla ja nauttii saamastaan huomiosta, sekä ihmisten kirjoittamista terveisistä hänen tekokipsiinsä.

- ILMOITUS -


Hän on sanojensa mukaan tehnyt monia erilaisia kipsejä, kerran jopa kokovartalokipsin. Hän kokee olonsa epämukavaksi, jos kulkee kaduilla ilman kipsiä. Kevin on käyttänyt rahaa jopa 50,000 dollarin edestä erilaisiin tarvikkeisiin, joilla luoda hän voi tekokipsejä itselleen.

Kevinin läheiset eivät kuitenkaan ota riippuvuutta kauhean hyvin vastaa. Monet hänen ystävistään eivät pidä siitä, että hän hakee huomiota tekaistuilla kipseillään. Hän erosi edellisen kihlattunsa kanssa, sillä nainen ei voinut sietää Kevinin riippuvuutta kipseihin. Nykyään hän seurustelee ja toivoo kovasti, että hänen tyttöystävänsä ei pahastuisi hänen tavastaan toteuttaa itseään.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun