Lähde:Youtube

LÄHDEDaily Mail

Mies roikkuu auton konepellillä 110km/h vauhdissa – mitä ihmettä?

Ihmiset tekevät silloin tällöin mitä tyhmimpiä asioita. Etenkin silloin, kun kyseessä on rakkaus. Jos rakkaus sattuu tielle, niin et koskaan tiedä, mihin ihmiset oikein pystyvät. Näyttää siltä, että he laittavat tarvittaessa jopa oman henkensä alttiiksi.

Tällä videolla näemme mitä uskomattomimman, huimimman ja ehkä jopa typerimmän tempun, joka voidaan rakkauden takia tehdä. Tällä huimalla videolla näemme, kuinka ohi ajavan auton matkustaja filmasi miestä, joka roikkui auton konepellillä 110km/h vauhdissa.


Tämä tapahtui Floridan I-95 valtatiellä, joka on yksi maailman suurimmista ja vaarallisimmista valtateistä. Silminnäkijät sanoivat, että näytti siltä, että mies yritti puhua autoa ajavalle naiselle. Ilmeisesti nainen on hyvin suuttunut miehelle jostakin, ja mies ei aikonut luovuttaa. Ohi ajavan auton kuski jopa sanoo videolla ”mitä helkkaria täällä tapahtuu?”, ja sillä tiivistää meidän ajatuksemme hienosti. Oli miten oli, tämä näyttää uskomattoman hurjalta ja toivomme, että mies selvisi tästä vain säikähdyksellä!

Katso huima video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun