Lähde:Youtube


Mies matkustaa ympäri Yhdysvaltoja kissansa kanssa – näyttää niin hauskalta!

Kissat ovat tunnetusti itsekseen viihtyviä olentoja, jotka eivät välitä ihmisseurasta sen kummoisemmin. Vaikka useat kissat ovat innoissaan silityksistä ja rapsutuksista, ne monesti pyytävät silityksiä vain halutessaan. Tämä kissa on kuitenkin aivan toisenlainen.

JJ asuu Yhdysvaltojen Coloradossa mustan kissansa Simonin kanssa. Simon rakastaa luontoa. JJ viekin kissaansa ympäri USA:ta, reissaten aina aavikolta lumihankeen. Simon matkaa JJ:n mukana hänen repussaan. Kun Simon haluaa jaloittelemaan, JJ laittaa kissalle valjaat ja kissa pääsee jaloittelemaan ja kiipeilemään vapaasti.

Tämä seikkailunhaluinen kissa jopa rakastaa veneilyä. Kissasta huomaa, kuinka hauskaa ihmisensä kanssa reissaaminen sen mielestä on. Tämä parivaljakko on matkannut metsissä, aavikolla ja vuoristossa. Kissa rakastaa jokaista maisemaa yhtä paljon, kuin JJ:kin!

- ILMOITUS -


JJ on jopa rakentanut kissalle pienen ruoholaatikon kotiinsa, ja kissa makoilee ruohikossa auringon paistaessa sisään, nauttien olostaan. Voisiko enää parempaa kissan elämä olla! Simon on selvästi onnessaan tästä.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun