Lähde:Youtube


Mies elää parisuhteessa autonsa kanssa – nyt on deittailu mennyt kummalliseksi!

Kaikki varmasti vaalivat kallista omaisuuttaan ja pitävät sitä itselleen tärkeänä, mutta tämä mies varjelee autoaan hieman odotettua enemmän.

Yhdysvaltojen Arizonassa, Royalin kaupungissa asuu mies, 27- vuotias Nathaniel, joka on vakituisessa parisuhteessa rakkaansa kanssa. Hänen rakastettunsa on punainen auto, jolle hän on antanut nimen Chase.


Nathaniel kertoo, että tapasi Chasen viisi vuotta sitten jälleenmyytitapahtumassa, ja rakastui tähän heti. Nathanielin mukaan Chase on miespuolinen.

Hän kertoo, että autossa kaikki on hänen mielestään täydellistä ja hän rakastaa Chasea tosissaan. Nathanielin kiinnostus autoihin alkoi jo teini-iässä, jolloin hän rakensi pienoismalliautoja, mutta löysi tosirakkauden vasta tavattuaan Chasen. Nathaniel kokee, että heillä on syvä yhteys toisiinsa.

Videolla Nathaniel kuvailee, kuinka he viettävät aikaa keskenään niin treffeillä, kuin seksuaalisestikin. Nathanielin kämppäkaveri Kim kertoo olevansa huolissaan hänen käytöksestään, sillä hän ei koe sen olevan normaalia.

Nathaniel ei puhu suhteestaan avoimesti ja usein pelkää, että se vaikuttaisi negatiivisesti hänen työhönsä tai muihin ihmissuhteisiin sillä ei usko, että kukaan ymmärtäisi häntä.

Osallistu keskusteluun