Lähde:Youtube


Maailman suurin ruokasota Espanjassa – katu täyttyi tomaateista!

Oletko ikinä halunnut osallistua ruokasotaan? Monet varmasti ovat olleet tähän halukkaita, mutta kuinka monesti sellaisen mahdollisuuden saa, se onkin sitten aivan toinen kysymys.

Espanjassa Brunolissa järjestetään vuosittain ruokasota, johon osallistuu ihmisiä maailman joka kolkasta. Ihmiset tulevat jopa Uudesta Seelannista asti Espanjaan nauttimaan tästä tunnin verran kestävästä ruokasodasa, jota on juhlittu jo jopa 65 vuotta. Tämä ruokasota oli alkuaikoina laitonta, mutta sitten Espanjan viranomaiset huomasivat, että se lisää turismia, sillä turistit jopa maksavat siitä huvista, että pääsevät heittelemään toisiaan tomaateilla. Kadulle murskataan jopa 160 tonnia tomaatteja.

Ruokasodassa on kolme ehtoa: tomaatit täytyy murskata ennen kuin niitä heitetään, toisten ihmisten vaatteita ei saa repiä ja ainoastaan tomaatteja saa heitellä. Brunolin kylässä asuu vain 9000 ihmistä, mutta tämä joka elokuussa järjestettävä juhla tuo jopa 30 000 ihmistä lisää pienen kylän kaduille. Ihmiset rakastavat tätä ruokasotaa, ainakin videolta päätellen!

- ILMOITUS -


Katso video alta ja jaa kavereille! Ja varmaan seuraavalle vuodelle lähtevät liput ostoon saman tien.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun