Lähde:Youtube


Maailman ihmeellisimmät videot – emme voi lopettaa katsomista!

Kiitos sille ihmiselle, joka keksi videokameran! Nimittäin sen ansiosta saamme useinkin todistaa mitä kummallisimpia, hauskimpia ja ihmeellisimpiä asioita, joita emme muuten ehkä koskaan pääsisi näkemään. Tällä alla olevalla huimalla videolla näemme nimittäin kymmenen minuutin verran klippejä maailman ihmeellisimmistä videoista.

Näemme esimerkiksi huvittavia ja ihmeellisiä tansseja; auton, jossa on kaksi keulaa; miehen, joka piirtää uskomattoman maalauksen pelkästään käyttämällä mustetta ja kämmenensä sivuosaa ja paljon muuta. Näiden katsomista ei voi lopettaa, vaan jatkamme klippi toisensa jälkeen ihan jo siksi, että haluamme nähdä, mitä muita kummallisuuksia tulee vastaan.

Yksi ihmeellisimmistä videoista on palava kynttilä vesilasissa. Lasia aletaan täyttää vedellä, ja veden pinnan ylittäessä kynttilän, liekki palaa edelleen – katso, miten tämä video saatiin aikaiseksi! Näemme myös kaverin, joka alkaa täyttää vesilasia vedellä, kunnes huomaamme, että vesilasi onkin vain pelkkä piirros paperilla.

- ILMOITUS -


Nämä videot ovat todellakin kuin taikaa.

Katso mieletön video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun