Lähde:Youtube


Lumisukellus meni pieleen – joukossa tyhmyys tiivistyy!

Joukossa tyhmyys tiivistyy, se on jo todistettu monen monta kertaa. Ideat näyttävät aina paljon paremmilta silloin, kun ihmisiä on monta tai jos alkoholia on nautittu ennen idean toteuttamista. Tällä kertaa emme tiedä, onko kyseessä alkoholin nauttiminen vai pelkästään tyhmä idea. 

Talvella on hhyvin yleistä joko hypätä syvään hankeen tai juosta ulkona alasti. Tässä videossa on yhdistetty nämä kaksi viihdyttävää toimenpidettä ja vaikka se hulvattomalta näyttääkin, tällaiseen touhuun ei ihan jokainen lähtisi mukaan.

Tällä hupsulla alla olevalla videolla näemme, kuinka mies seisoo alushoususillaan parvekkeellaan. Kameramies huutaa “action” ja nakupelle hyppää pää edellä lumikasaan, joka sijaitsi houkuttelevasti parvekkeen alla. Sitä hän ei kuitenkaan ollut ottanut laskuissaan huomioon, että lumikasa ei ollut ihan oletettua syvyyttä. Miehen hyppy ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, ja nyt mies on puolen metrin verran lumikasassa kameranmiehen nauraessa. Lumikasaan pätee sama ohje kuin veteen – mittaa syvyys ennen kuin hyppäät!

- ILMOITUS -


Katso video alta ja jaa kavereille! Ja älä kokeile kotona.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun