Kaikilla koirilla ei ole onnellista tarinaa. Valitettavan monet koirat joutuvat hylätyiksi ja sitä kautta lähtevät omistajalta omistajalle. Benny on suloinen ja ystävällinen koira, jota kukaan ei halunnut. Se vietti eläinsuojassa 6 kuukautta, ennen kuin Sheryl adoptoi ihanan pienen koiran.

Bennyllä on paljon energiaa ja se oli alusta asti ystävällinen niin ihmisille kuin eläimillekin. Sheryl vei koiransa treenattavaksi saadakseen siitä energiat irti ja kehittääkseen sen mieltä ja osaamista. Erään kerran Sheryl sai idean Bennyn viemisestä luistelukentälle.

Benny luisteli Sherylin mukana ensin paljain tassuin, kunnes Sheryl teki sille omat pienet luistimet. Nyt Benny osaa hyppiä ja luistella kuin ammattilainen omilla pienillä luistimillaan. Sheryl ja Benny leikkivätkin usein jäällä, ja Benny kantaa mukanaan jääkiekkomailaa.

- ILMOITUS -


Ihmiset nauravat ja hymyilevät nähdessään ihanan Bennyn, joka luistelee innoissaan Sherylin kanssa hallissa. Nähtävästi Benny on luonnonlahjakkuus, nimittäin sen meno on erittäin sulavaan ja näppärää.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!


Luisteleva koira saa jokaisen hymyilemään! Ihana video!

Caroliina -
HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun