Lähde:Youtube


Leopardi yritti saalistaa piikkisikaa – ei mennyt suunnitelmien mukaan!

Jos olet koskaan nähnyt piikkisikaa niin tiedät, että se on melkoisen suloisen näköinen otus. Ne liikkuvat hitaasti, ja voisi luulla, että petoeläimet saavat ne helposti kiinni. Piikkisioilla on kuitenkin terävät ja pitkät piikit selässään, ja ne ovat niiden ansiosta niin rohkeita, että ne jopa isottelevat petoeläimille.

Leopardit saalistavat yleensä yksin, aivan kuten leijonatkin. Tällä alla olevalla videolla näemme uskaliaan leopardin poikasen, joka on luullut saaneensa helpon iltapalan itselleen. Tämä piikkisika kuitenkin yllättää niin meidät kuin leopardinkin, joka taisi jäädä ilman ruokaa.

Videolla näemme leopardin, joka yrittää hyökätä piikkisian kimppuun. Piikkieläin kuitenkin peruuttaa kohti kissaa piikit harallaan, pakottaen leopardin perääntymään. Leopardi yrittää väsymättä saada piikkisiasta otteen, mutta turhaan. Piikkiäinen näyttää jopa olevan hyvin ylpeä itsestään, eikä se näytä olevan peloissaan lainkaan. Se antaa leopardille kyytiä, minkä ehtii! Piikkisika selvisi tietojemme mukaan tästä illallistappelusta voittajana.

- ILMOITUS -


Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun