Lähde:Youtube


Lapsi leikki tiikerin kanssa eläintarhassa – katso ihana video!

Tiikerit ovat mitä upeimpiä eläimiä, ja monille jopa se suosikkieläin. Monet eivät kuitenkaan ainakaan länsimaissa pääse kokemaan tiikerin näkemistä muutoin kuin eläintarhassa. 

Tiikereitä on näytillä lähes jokaisessa suuressa eläintarhassa, eikä ihme, sillä ovathan tiikerit yksi suosituimmista nähtävyyksistä. Harvemmin häkeissä olevat tiikerit kuitenkaan osoittavat minkäänlaista mielenkiintoa niitä tuijottavia ihmisiä kohtaan. Usein ne pysyvät omissa oloissaan ja nauttivat rauhasta.


Tällä videolla näemme pienen lapsen, joka on päässyt lasin ansiosta hyvin lähelle tiikeriä. Videolla oleva nuoren oloinen tiikeri on vilvoittelemassa vedessä, kun se huomaa lasin takana lapsen. Lapsi on innoissaan tiikerin antamasta huomiosta, ja näyttää siltä, että tiikeri leikkisi mielellään lapsen kanssa itsekin.

Videolla tiikeri raapii lasia ja ui edes takasin lasin takana, kuin leikkien lapsen kanssa. Lapsi on innoissaan tästä, ja leikkii mukana. Harvoin tiikerit tulevat näin lähelle lasin takana olevia hämmästeleviä ihmisiä, joten näky on melkoisen upea!

Katso ihana video alta ja jaa kavereille, jos se sai sinut edes hieman hymyilemään!

Osallistu keskusteluun