Lähde:Youtube


Kun leijonanpentu ei kuunnellut äitiään, äiti pakotti kuuntelemaan – ihana video!

Vanhemmuus on sama asia, oli kyse sitten ihmis- tai eläinmaailmassa tapahtuvasta vanhemmuudesta. Vastuut ovat silti samat. Vanhemmat paijaavat, hoitavat, kurittavat ja suojelevat lapsiaan, jopa eläinmaailmassa. Tällä videolla näemme hyvän esimerkin!

Vaikka leijonat yleensä yhdistetään pelottaviin petoeläimiin, eivät ne loppujen lopuksi enää niin pelottavia olekaan, kun niitä katsoo niiden omisaa touhuissaan. Kun äidit hoitavat lapsiaan ja lapset leikkivät, moinen petomaisuus katoaa niistä täysin.


Tällä suloisella videolla alla näemme leijonanpennun, joka on päättänyt tehdä tuttavuutta veden kanssa. Leijonaäiti ei kuitenkaan halua pentunsa leikkivän veden lähellä, liekö syynä vaanivat krokotiilit, joten se komensi pentuaan. Emo otti pentua niskasta kiinni ja vei se pois veden ääreltä. Pentu kuitenkin niskuroi pois äidin otteesta, ja suuntasi saman tien uudelleen veden äärelle.

Emolla näytti menevän hermo muksun uppiniskaisuuteen, joten se tarttui pentuaan kunnon otteella niskasta ja vei sen kauemmas. Vaikka tämä ite näyttää rajulta, se on silti uskomattoman lempeä tapa emoille kantaa pentujaan.

Katso ihana video uppiniskaisesta Simbasta alta!

Osallistu keskusteluun