Lähde:Youtube


Koirat kävivät kärsimättömiksi odottaessaan autossa – katso niiden nerokas keksintö!

Vaikka koirien jättäminen autoon on puhuttanut jo paljon ja pitkän aikaa, silti valitettavan useat ihmiset jättävät koiriaan autoon lähtiessään asioille.

Koiran jättäminen autoon kuumana päivänä on hengenvaarallista koiralle, sillä kuumuus yllättää autossa jo muutamassa minuutissa. Jos ulkona ei kuitenkaan ole kuuma, koiran voi yleensä jättää autoon huoletta muutamaksi minuutiksi. Tällä alla olevalla videolla voimme kuitenkin nähdä, että nämä koirat ovat olleet autossa hieman kauemmin kuin muutaman minuutin, sillä ne ovat käyneet kärsimättömiksi.


Alla olevalla videolla kaksi koiraa on jätetty autoon niiden isännän lähdettyä asioille. Ohikulkija on ilmeisesti videosta päätellen huomannut koirat autossa, ja alkoi kuvata niitä. Koirien kärsivällisyys isäntää odotellessa on jäänyt lyhyeksi, ja ne keksivät mitä nerokkaimman keinon ilmoittaa isännälleen, että hänellä menee liian kauan. Toinen koira on hypännyt etupenkille, ja soittaa auton torveä ihan surutta.

Jos tällä ei saa isäntää palaamaan nopeasti takaisin, niin ei sitten millään! Katso hulvattoman hauska video alta ja jaa kavereille, jos se sai sinut hymyilemään!

Osallistu keskusteluun