Lähde:Youtube


Koira on levittänyt lelut ympäriinsä – katso, mitä koira tekee, kun omistaja käskee sitä siivoamaan.

Useille koirille opetetaan perusasioita, kuten istuminen, makaaminen, tassun antaminen ja odottaminen. YouTube on kuitenkin täynnä videoita, joilla koirat tekevät mitä uskomattomampia temppuja aina oven avaamisesta vessapaperin tuomiseen ja postin hakemiseen.

Videolla nähtävä koira on kultainennoutaja Grace. Grace on hyvin fiksu, ja sen omistaja on opettanut sille täydellisen tempun, jonka jokainen koiranomistaja varmasti haluaisi koiransa osaavan. Videolla Grace on levittänyt lelunsa ympäri taloa. Kun omistaja sanoo sille ”siivoa”, se kiirehtii hakemaan lelunsa yksi kerrallaan jokaisesta huoneesta. Grace vie lelut nätisti niille kuuluvaan laatikkoon, ja lopuksi vielä sulkee laatikon kannen ja istuu omistajansa eteen, aivan kuin sanoen ”valmis”!


Kultaiset noutajat ovat uskomattoman hyviä perhekoiria: ne ovat lempeitä, kuuliaisia, ystävällisiä ja lapsirakkaita. Koirilla on kuitenkin se tapa, että ne levittävät leluja ympäriinsä, ja sitten omistajat saavat juosta perässä siivoamassa. Joskus koiran omistaminen voi olla aivan kuin lapsen hoitaminen: ruokkiminen, siivoaminen ja hoitaminen kaikki kuuluvat päivittäisiin askareisiin.

Kaikkien koirien pitäisi osata tämä temppu! Vai mitä mielä olet?

 

Osallistu keskusteluun