Koira huomaa yllättäen varjonsa – katso mitä se tekee!

Lähes kaikki ovat varmasti samaa mieltä siitä, että koirien toilailuja on ihana katsoa. Ne ovat viihdyttäviä ja hauskoja otuksia, jotka eivät ikinä taatusti jätä ketään kylmäksi. Niiden vekkulit leikit piristävät päivää takuuvarmasti, niin kuin tälläkin videollä näemme.

Lugi -niminen saksanpaimenkoira on nimittäin keksinyt jotain hauskaa. Se on ulkona aurinkoisena päivänä, kun se yllättäen huomaa oman varjonsa. Se katselee sitä hetken kuin miettien, että mitähän tästä seuraa. Yhtäkkiä se alkaa hyppiä edestakaisin kokeillen, että mitähän se varjo tekee. Varjohan tietysti leikkii Lugin mukana, ja siitä seuraa huvittuneisuutta katsojien seurassa.

 

- ILMOITUS -


Tämä iloinen veijari pitää selvästi hauskaa varjonsa kanssa, ja mikäs siinä! Lugi varmaan joskus kyllästyy varjoonsa, mutta jos ei kyllästy, niin siinä on sitten loppuelämän leikkikaveri. Video on katsottu jo yli 3 miljoonaa kertaa YouTubessa, ja syystäkin, nimittäin tälle koiralle ei voi olla hymyilemättä. Sen loikkelehtiminen ja hämmästyneisyys naurattaa ainakin toimituksessa!

Katso video alta ja jaa kavereille, jos se sai sinut hymyilemään!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun