Lähde:Youtube


Koira ei tarvitse apua leikkiessään pallolla – kone heittää pallon!

Koirat oppivat todella nopeasti erilaisia temppuja. Ne oppivat vielä nopeammin, jos ne palkitaan oppimistaan tempuista. Palkintona voi olla herkkuja tai ihan puhdasta hauskanpitoa. Jerry on pieni koira, joka on oppinut leikkimään pallolla ihan itse – ja hienosti on oppinutkin!

Monet koiran omistajat leikkivät mielellään koiriensa kanssa. Koirat pitävät etenkin pallon hakemisesta ja se onkin monien lempileikki. Aina omistajat eivät kuitenkaan ehdi tai jaksa leikkiä silloin, kun koirat olisivat leikkituulella. Siihen on tosin keksitty mielenkiintoinen ratkaisu.

Tällä alla olevalla hauskalla videolla Jerry näyttää, kuinka se leikkii pallolla ihan itse. Talon käytävälle on nimittäin asetettu vekotin, joka heittää palloja koiralle. Jerry asettaa pallon koneeseen, jolloin se sinkoaa pallon talon toiseen päähän. Jerry juoksee innoissaan hakemaan sen ja palauttaa sen kojeeseen. Se jatkaa sitä monta kertaa peräkkäin!

- ILMOITUS -


Erinomainen tapa pitää koirat kiireisinä! Nyt heittokätesi saa lepoa ja koirat saavat leikkiä pallon kanssa aina halutessaan.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun