Lähde:Youtube

LÄHDEThe Dodo

Kissa keksi muovipussit – tätä iloa ei voi verrata mihinkään!

Kuinka monet lemmikkieläimet ovat yhtä hassuja veijareita kuin kissat? Kissoihin ei mikään vedä vertoja. Kissat ovat leikkimielisiä otuksia, jotka rakastavat leikkiä mitä hassuimmilla asioilla. 

Monien kissojen leikkikaluihin kuuluvat mitä yksinkertaisimmat asiat. Jokapäiväiset tavarat, kuten pahvilaatikot, kengännauhat, lankakerät ja näemmä muovipussitkin ovat usein jopa parempi leikkikalu, kuin kaupasta ostetut kalliit vehkeet. Olemme kuulleet monista kissojen omistajista, jotka ovat kuluttaneet setelikaupalla rahaa kissojen uusiin, hienoihin leluihin, mutta niitä ei kiinnostanut pätkän vertaa. Sen sijaan pahvilaatikko tai muovipussikin näemmä pitää kissan kiireisenä.


Tällä alla olevalla videolla näemme kissanpennun, joka vasta ymmärsi, kuinka hauskoja muovipussit ovat. Ne rapisevat, ne liikkuvat ja lentelevät ympäriinsä. Mikäs sen hauskempaa! Tämän pikkuisen kisulin ilolle ei voi mikään vetää vertoja, ja tämä onnellisuus on suorastaan tarttuvaa! Muista kuitenkin, että jos annat lemmikkisi leikkiä muovipusseilla, niin niitä tulee vahtia koko ajan. Vaikka muovipussi voi olla hauska lelu, se voi olla vaarallinen niin eläimille kuin ihmislapsillekin.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun