Kaverukset päättivät kokeilla syömistä kuten Donald Trump – 12 tölkkiä kokista päivässä!

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on saanut paljon kritiikkiä asiasta kuin toisestakin sen jälkeen, kun hänet valittiin presidentiksi. Häntä on kritisoitu hänen puheistaan, ulkonäöstään, ihmissuhteistaan ja jopa ruokatavoistaan. Eikä vauhti näytä hidastuvan.

Trump on sanonut haastatteluissaan Washington Postille ja BBC Newsille, että hän syö paljon pikaruokaa ja juo jopa 12 tölkkiä kokista päivässä. Tällä kertaa kaksi kaverusta päättivät kokeilla, miltä Trumpin ruokailu yhdelle päivälle näyttää.

Aamupalaksi Valkoisen Talon harjoittelija tarjoili kaveruksille McDonalding Egg McMuffinin ja tölkin light kokista. Tämän jälkeen vuorossa oli välipala, joka koostui kolmesta täytetystä keksistä ja kokistölkistä. Lounaalla kaveruksilla oli edessään Big Mac -hampurilaiset ilman sämpylää, tai pizzan täytteet ilman pizzapohjaa. Sekä tietysti kokista. Myöhemmin välipalana tarjoiltiin jopa 3 tölkkiä kokista lisää. Illallisella oli vastassa hyvin paistettu pihvi ketsupin ja salaatin kanssa. Ja lisää kokista. Jälkkärinä oli kakkua kahden jätskipallon kanssa.

- ILMOITUS -


Molemmat kaverukset yököttelivät ruokaa ja sanoivat, että vaikein haaste oli 12 tölkkiä kokista päivässä.

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun