Lähde:Youtube


“Kasvot ylösalaisin” meikkitutoriaali – pelästytä kaverisi!

Meikkaaminen on monille suuri osa omaa päivää ja vessassa saatetaan viettää jopa tunti tai kaksi omaa meikkiä suunnittelemassa. Meikkitutoriaaleista onkin tullut hyvin suosittuja, sillä ne antavat erinomaisia ideoita omaan meikkaamiseen joka päivä.

Youtubessa nähdään monia erilaisia videoita meikkitaiteilijoilta ja meikkien harrastajilta. Tutorialit opettavat, kuinka saat aikaan kauniin meikin ja monet luovat jopa uusia trendejä näiden kautta. Videoissa onkin nähty jos jonkinlaisia meikkiluomuksia, mutta tällä kertaa näemme todellakin jotain uutta ja hyvin hämmentävää.

Tällä alla olevalla videolla näemme nimittäin meikkitutoriaalin ylösalaisille kasvoille. Youtuben käyttäjä nimeltään dope2111 on luonut videon siitä, kuinka voit luoda itsellesi ylösalaiset kasvot meikkiä käyttämällä. Tähän tulee varautua hyvien meikkien kanssa, sekä peruukilla ja aurinkohatulla.

- ILMOITUS -


Videon lopussa näet vielä, kuinka nainen pelästyttää perheensä tällä hauskalla lookilla. Ehkä tässä on ideaa seuraavaan Halloween -asuun, tai voit vain pelästyttää perheesi tai kaverisi muuten vain.

Katso hupaisa tutorial alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun