Lähde:Youtube


Kananugetti joogaa Lontoossa – kyllä, luit oikein!

Jooga on erinomainen tapa liikkua, sillä se paitsi voimistaa ja notkistaa kehoasi, lisäksi rauhoittaa ja avaa mieltäsi. Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että harjoittelustasi on puuttunut jotain, niin tässä se on: kananugetit.

Olet varmasti lukenut viimeaikaisista joogavillityksistä, kuten olutjoogasta. No, tässä tuuppaa uutta villitystä! Koomikot Goubran Bahou ja Alex Balcombe aloittivat nugettijoogan. Heidän mukaansa tämä kananugettijooga lieventää päänsärkyjä, stressiä, hermostuneisuutta ja tietysti nälkää.


Lontoon ”kanannugettien expertti” Kevin sanoo, että tämä idea tuli hänelle hänen ollessaan hommissa McDonaldsilla Himalajalla. ”Rakkaus on vahva, mutta kananugetti on vahvempi”, hän sanoo.

Nugettijoogassa harjoitetaan hatha-joogan liikkeitä nugettien lisänä. Tunti maksaa 15 puntaa ja siihen kuuluvat matto ja nugetit. Tämä mitä hauskin ja maukkain jooga sopii kenelle tahansa iästä ja tasosta riippumatta. Nugettijoogan kokeilijat kehuvat sitä ja pitävät todellakin siitä, että joogan aikana saa mässätä.

Katso hulvaton nugettijoogavideo alta! Kokeilisitko itse tällaista joogaa? Jaa video ja tägää kaveri, jolla on aina nälkä!

Osallistu keskusteluun