Lähde:Youtube


Jos parkkeeraat auton väärin, näin voi käydä! Katso mitä inhottavin kosto!

Ihmiset valittavat nähdessään väärin parkkeeratun autonsa tuulilasissa sakkolapun, ja joskus kitisevät sanoen, että olivat siinä vain pari minuuttia tai ettei heillä ollut kolikoita mittariin. Mutta se on silti väärin. Parkkeeraa parkkipaikoille ja laita rahaa mittariin, näin vältyt sakoilta. Ja pahemmilta rangaistuksilta. 

Benxissä, Kiinassa, ei sakkolappu riittänyt, vaan rangaistuksesta tuli hieman kovakouraisempi. Mutta reiluuden nimissä mainittakoon, että auton naiskuski oli ollut parkkeerattuna tähän ei-parkkeerausta -paikkaan jo 38 tuntia, eikä ollut maksanut saamaansa sakkoa. Auto oli parkkeerattu suoraan turvamieskopin eteen.


Rakennusmiehet ottivat siis oikeuden omiin käsiinsä. He kiinnittivät Mazdan turvallisesti nosturiin ja nostivat sen näppärästi turvamieskopin päälle. Heillä oli melkoisen vahva usko kopin katon kannattelevuuteen. Auton omistaja joutui vastaamaan rakennuksen esimiehelle ja poliisille, ja loppujen lopulta sai taivuteltua rakennusmiehet laskemaan auton alas katolta.

Ei ole varmaa, joutuuko nainen maksamaan saamansa sakot, mutta ainakin hän sai elämänsä opetuksen. Eipä taida parkata enää väärin!

 

Katso hauska video alta ja jaa kavereille! Ja muista parkata oikein.

https://www.youtube.com/watch?v=PMPR51EZEyY

Osallistu keskusteluun