Lähde:Youtube


Huurustuvatko autosi ikkunat? Eivät enää! Katso uskomattoman helppo niksi!

Oli sitten mitä tahansa, mitä sinun tulisi opetella tai johon sinun pitäisi keksiä käypä niksi, Youtubessa on taastusti vastaus. Youtubesta voit saada apua mihin tahansa tilanteeseen. Tässä on niksi, mitä suomalaiset arvostavat yli kaiken. 

DaveHax on Youtube -kanavan omistaja, joka on saanut videoilleen miljoonia katselukertoja tarjoamalla hienoja niksejä kaikille. Hän on opettanut esimerkiksi elefantin rakentamisen pyyhkeistä ja ympyrän piirtämisen vapaalla kädellä. Nyt hän näyttää, kuinka voidaan estää auton ikkunoiden huurustuminen.


Kun autoon kerääntyy kosteutta sisälle, ikkunat huurustuvat. Tätä sattuu jatkuvasti etenkin sateisella säällä tai loskakelillä. Alla olevalla videolla Dave näyttää, kuinka huurun saa pysymään poissa.

Ota kaksi vanhaa, ehjää sukkaa. Pingota toinen sukka teippurullan ympärille. Seuraavaksi sinun tulee kaataa kosteutta imevää kissanhiekkaa, kuten kristallihiekkaa, sukkaan aina nilkkaan asti. Sido sukka kiinni ja peitä sukka toisella sukalla, jotta paketista tulee vahvempi. Aseta sukka autoon kojelaudalle tai penkin alle. Tadaa!

Katso video alta! Tästä ovat ottaneet oppia jo 12 miljoonaa ihmistä!

Osallistu keskusteluun