Lähde:Youtube


Humalainen mies rysäytti panssarivaunulla kauppaan – varastaakseen lisää alkoholia.

Humalassahan ne parhaat ideat syntyvät, niinhän se meni? Se on jo tuttu juttu, että alkoholi heikentää monenlaisia eri kognitiivisia kykyjä. Tasapainoa, reaktiokykyä sekä tietysti arvostelukykyä. Tässä tilanteessa arvostelukyky on tosiaankin hidastunut nollatasolle. 

Venjällä ei ole harvinaista ottaa alkoholia kaveriksi kaikenlaisissa eri tapahtumissa, kuten juhlissa ja sopimuksia solmiessa. Venäjällä ja Suomella on se ainakin yhteistä, että alkoholi on melko yleinen kaveri.


Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka humalainen mies on varastanut Venäjän armeijan tankin. Ja mikäs muu syy tähän varkauteen olisikaan ollut kuin viinan loppuminen. Mies siis tottuneesti ajoi tankilla viinakauppan – tosin sen verran taisi arvostelukyky olla heikentynyt, että mies rysäytti kaupan seinään sen sijaan, että olisi nätisti parkeerannut tankin. Mies sitten käveli kauppaan ja haki uuden viinapullon ja palasi takaisin tankin sisään.

Tämä näyttää jo melkoisen villiltä idealta jo humalaisenkin piikkiin. Katso hauska video alta ja jaa kavereille! Ja tätähän ei sitten kokeilla kotona.

Osallistu keskusteluun