Lähde:Youtube


Hooters-ravintolan keittiö oli kuvottavassa kunnossa – raakaa kanaa lattialla.

Hooters on ravintolaketju Yhdysvalloissa, joka on tunnettu grilliruoastaan ja rintavista naistarjoilijoistaan. Hootersiin tullaan paitsi ihailemaan viehkeiden neitosten rintamusta, lisäksi katsomaan urheilua. 

Tämän ravintolan ruokalistalta on tilattavissa paljon erilaista grilliruokaa, kuten kanaa, kanankoipia ja -siipiä, ranskalaisia ja burgereita. Vaikka tämän ruoan valmistukseen ei kovin kummoista kokkikokemusta tarvita, kyllä sentään hygieniapuoli pitäisi olla kunnossa. Mutta tällä kertaa se on niin kuvottavasti hoidettu, että suorastaan oksettaa.


Eräs mies oli pistäytynyt Virginiassa käydessään paikallisessa Hootersissa. Hän istui tiskille tilatakseen alkoholia ja ehkäpä heidän kanansiipiään. Mitä hän näki, sai kuitenkin hänet kaivamaan puhelimensa kameran esille ja tallentamaan tämän oksettavan näyn. Ravintolan keittiön lattialla oli raakaa kanaa ja muita ruoantähteitä sekä roskia, likaisia drinkkilaseja oli pitkin poikin ja friteerauskoneen puhdistukseen käytettiin tavallisia, salin puolellakin käytettäviä haarukoita ja veitsiä.

Video on pitkä, mutta siitä saa jo ensimmäisten sekuntien aikana selville, millä tolalla ravintolassa ollaan. Kaiken kukkuraksi ravintolassa oli videon kuvaushetkellä ollut kaksi esimiestä: toinen salin puolella, toinen takana.

Uskaltaisitko ruokailla tällaisessa paikassa?

Osallistu keskusteluun