Lähde:Youtube


Avaruusvoimaa treeneihin! Star Wars -kahvaluulat houkuttelevat sinutkin salille.

Salitreenejä voi harrastaa monella eri tavalla. Salitreeniin kuuluu muutakin kuin laitteissa istumista ja juoksumatolla juoksemista, kuten esimerkiksi TRX -treeni, köysitreeni ja kahvakuulaharjoittelu.

Kahvakuulien historia ulottuu Venäjälle, ja tämä suosittu urheiluvälinen on nyt tehty entistä mielenkiintoisemmaksi. Kahvakuulista on nimttäin tehty Star Wars -teemaisia. Myynnissä on Darth Vader, Stormtrooper ja Boba Fett -kahvakuulia.


Kallein ja varmasti jopa suosituin näistä myynnissä olevista kahvakuulista on 32-kiloinen Darth Vader ja se kustantaa 200 USA:n dollaria. Seuraavana jonossa on 27-kiloinen Stormtrooper, joka maksaa 180 dollaria ja viimeisimpänä ja kevyimpänä, 22,5-kiloinen Boba Fett lähtee kotiin 150 dollarilla.

Näitä kahvakuulia voi tilata Onnit-verkkokaupasta. Kahvakuulat on tehty raudasta, ja niiden kanssa treenatessa tulee olla varovainen, sillä loukkaantumisen riski on suuri. Kahvakuulilla harjoittelu on hauskaa ja se tuo mukavaa vaihtelua salitreeniin, mutta kannattaa ottaa muutama tunti tai treenata ammattilaisen valvovan silmän alla ainakin jonkin aikaa. Oikean tekniikan oppiminen on erittäin tärkeää.

Katso video hienoista kahvakuulista alta! Videolla ammattitreenaaja antaa hyviä vinkkejä kahvakuulilla treenaamiseen.

Osallistu keskusteluun