Ruoasta on tullut viime aikoina upeaa taidetta. Yhä useammat ruoan fanit ja jauhopeukalot jakavat kuvia uskomattomista ruokaluomuksistaan sosiaalisessa mediassa, etenkin Instagramissa. Tällä kertaa tapaamme Josen. 

Olemassa on tuhansia Instagram-tilejä, joissa esitellään herkullisia ja ihmeellisiä ruokia. Etenkin vegaaniruoast ovat viime aikoina olleet pinnalla paljon, sillä monet jättävät lihansyönnin ja muuttuvat vegaaneiksi. Monet luulevat (väärin), että vegaaniruoast koostuvat vain salaateista, marjoista ja hedelmistä. Tämä ei kuitenkaan ole totta lainkaan.


Jose on 16-vuotias vegaani leipuri, joka luo uskomattomia aamupaloja ja jälkiruokia, joista ei mielikuvitusta puutu lainkaan. Hän käyttää paljon leipomisessa apuna kookosöljyä korvaamaan rasvan. Samoin jäädytetyt hedelmät ovat paljon Josen käytössä.

Kuten alla olevista kuvista voit nähdä, Jose ei pelkää käyttää värejä. Nämä ruoat ovat lähes liian herkullisia syötäväksi! Hänen mottonsa on ”elämä on liian lyhyt tylsän ruoan syömiseksi”, ja se on todellakin tosi!

Katso upeat jälkiruoat alta, inspiroidu ja jaa kavereille!

#1.


16-vuotias vegaani teini yllättää ihmeellisillä jälkiruoillaan – söisitkö?

Christa -

Osallistu keskusteluun