Lähde:Youtube


15-vuotias tyttö saa kultaisen summerin – uskomaton laulusuoritus!

America’s Got Talent on suosittu tv-sarja, joka on saanut suosiota Amerikan lisäksi myös muissakin maissa ympäri maailmaa. Näissä kipailuissa nähdään uskomattomia suorituksia aina laulamisesta, tanssimiseen, komediaan ja moniin muihin ihmeellisiin temppuihin. Tällä kertaa näemme 15-vuotiaan tytön, joka ansaitsi kultaisen summerin.

Kultainen summeri on nappi, jota tuomaristo painaa vain silloin, kun he näkevät jotain todella uskomatonta ja ihmeellistä. Sen saavat vain harvat ja valitut. Tällä kertaa sen tienasi 15-vuotias Makayla Phillips uskomattoman hienolla lauluäänellään.

Makayla lauloi Demi Lovaton “Warrior” -kappaleen, ja saa meillä jokaisella kylmät väreet kulkemaan pitkin selkää. On vaikea uskoa, että tämä laululintu on vain 15 vuotta vanha. Kultaisen summerin saadessaan tyttö ja hänen perheensä ovat itkun partaalla ja ovat ilmeisen onnellisia tästä ihanasta yllätyksestä.

- ILMOITUS -


Tytön laulua on ihana kuunnella ja toivommekin, että hän pääsee pitkälle tällä hienolla lahjallaan. Kerrassaan upea suoritus!

Katso tytön upea suoritus alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun