Lähde:Youtube


$1000 kultaiset kanankoivet – nyt on kallista ruokaa!

Ruoka antaa mahdollisuuden uskomattomaan luovuuteen. Erilaiset hauskat teemaravintolat ovat ottaneet vallan etenkin sosiaalisesta mediasta. Olemme nähneet esimerkiksi kahveja, joihin on tehty piirroksia vaahdolla. Toinen kummallinen teema on ollut vessaravintola.

Mitä ravintoloihin ja ruokaan tulee, ideat eivät lopu koskaan. Tällä alla olevalla videolla näemme kuitenkin jotain erittäin extraa, nimittäin kultaisia kanansiipiä. Kanansiivet on päällystetty ihan oikealla 24 karaatin kultapölyllä. Näitä kanansiipiä pääsee nauttimaan New Yorkin The Ainsworth ravintolassa. Niiden luoja on Jonathan Cheban, eli toisin sanoen Foodgod.

Nämä herkulliset kanansiivet marinoidaan 12 tuntia mausteissa ennen kuin ne paistetaan. Tämän jälkeen ne uitetaan rasvassa ja niiden päälle laitetaan kultapölyä. Lautasellinen näitä siipiä maksaa $1000 ja niissä on $200 edestä kultapölyä.

- ILMOITUS -


Kulta ei kuulemma maistu miltään, vaan se on kanassa pelkästään koristeena. Niitä syödessä todellakin saa kultaiset huulet! Siipiä nauttiva kaksikko videolla ainakin näyttää pitävän kyseisestä ruoasta – mutta tämä ei ehkä sovi ihan jokaisen kukkarolle.

Katso uskomaton video superkalliista kanansiivistä alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun