Lähde:Youtube


10 harvinaisinta silmien väriä – kuulutko tähän kastiin?

Sanotaan, että kun tapaamme uusia ihmisiä, huomaamme heidän silmänsä ennen mitään muuta. Ei siis ole ihme, että silmien sanotaan olevan sielun peili. Silmät ovat usein jopa kaunein asia ihmisen kasvoissa. Mutta oletko koskaan ajatellut, mistä silmiesi väri oikein johtuu?

Monella suomalaisella on tumman ruskeat tai siniset silmät. Yleisesti luullaan, että silmien värit rajoittuvat ruskeaan, siniseen ja vihreään, mutta värejä on oikeasti olemassa monia erilaisia. Tällä alla olevalla videolla esitellään 10 harvinaisinta silmien väriä!

Numero 10 on hasselpähkinän väriset silmät. Tällaisissa silmissä on näkyvissä sekä vihreää että ruskeaa. Numero 9 on siniset silmät. Monilla pohjoismaalaisilla onkin siniset silmät ja blondit hiukset – suorastaan pohjoismaalaisten tuotemerkki! Mutta tiesitkö, että on olemassa ihmisiä, joilla on violetit silmät? Ja vaikka vampyyrejä ei ehkä ole olemassa, punaisilla silmillä varustettuja ihmisiä on. Lisäksi noin 11 ihmistä tuhannesta kärsivät sellaisesta tapahtumasta, joka aiheuttaa heidän silmiensä olevan eri väriset.

- ILMOITUS -


Katso mielenkiintoinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun